Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Јакимовски претстави дел од проектите за Карпош

Кандидатот за градоначалник на Карпош од Граѓанската опција за Македонија, Ствечо Јакимовски претстави дел од проектите за жителите на општината.

Гледачи: 28

Дата: 12-Окт-2017

Време траење: 00:00:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Кандидатот за градоначалник на Карпош од Граѓанската опција за Македонија, Ствечо Јакимовски претстави дел од проектите за жителите на општината.

 
Предлози