Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

ПДП ги претстави проектите за Гази Баба

Партијата за демократски просперитет ги претстави своите проекти за општина Гази Баба.

Гледачи: 21

Дата: 12-Окт-2017

Време траење: 00:00:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Партијата за демократски просперитет ги претстави своите проекти за општина Гази Баба.

 
Предлози