Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

„Левица“: Подобрување на образовниот процес

Партијата „Левица“ излезе со предлог за подобрување на образовниот процес во Битола.

Гледачи: 10

Дата: 12-Окт-2017

Време траење: 00:00:40

Категории: МАКЕДОНИЈА

Партијата „Левица“ излезе со предлог за подобрување на образовниот процес во Битола.

 
Предлози