Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Гловер: Ќе се оценува и дали се спроведени претходните препораки за фер и слободни избори

Набљудувачите од ОБСЕ- ОДИХР засега се воздржуваат од коментар за подготовката на локалните избори.

Гледачи: 272

Дата: 24-Септември-2017

Време траење: 00:02:26

Категории: МАКЕДОНИЈА

Набљудувачите од ОБСЕ- ОДИХР засега се воздржуваат од коментар за подготовката на локалните избори. Ќе чекаат да заврши целиот процес. Најавија дека ќе оценуваат и до која мера се спроведени претходните препораки за фер и слободни избори. Ирина Гелевска разговараше со шефицата на набљудувачката мисија, амбасадорката Одри Гловер.