Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Рамноправна поддршка за компаниите

Реципроцитет во мерките со соседните земји, особено за процедурите, средствата и за времето потребно за регистрација на некој производ- бараат бизнисмените.

Гледачи: 97

Дата: 13-Септември-2017

Време траење: 00:02:19

Категории: ЕКОНОМИЈА

Свето Николовски
Реципроцитет во мерките со соседните земји, особено за процедурите, средствата и за времето потребно за регистрација на некој производ- бараат бизнисмените. На крајот на месецот ќе почне проект на дуално средно образование инициран од странските компании, членки на Македонско- германското стопанско здружение за да се надополни потребата од стручна работна сила.