Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

ОБСЕ/ ОДИХР почна со процесот на набљудување на локалните избори

„Ќе набљудуваме, не се мешаме“- 16 експерти на ОБСЕ веќе се во Македонија.

Гледачи: 33

Дата: 13-Септември-2017

Време траење: 00:01:23

Категории: МАКЕДОНИЈА

Наташа Јанчиќ
„Ќе набљудуваме, не се мешаме“- 16 експерти на ОБСЕ веќе се во Македонија. Неделава ќе пристигнат уште 20, а пред локалните избори ќе им се придружат уште 300 колеги.