Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Незаконски трошени средства од буџетот на АВРМ

Трошени државни пари за лични и семејни потреби- директорката на Агенцијата за вработување Билјана Јовановска за екс-раководителката на градскиот Центар.

Гледачи: 34

Дата: 13-Септември-2017

Време траење: 00:02:14

Категории: МАКЕДОНИЈА

Ана Јосифоска- Тодоровска
Трошени државни пари за лични и семејни потреби- директорката на Агенцијата за вработување Билјана Јовановска за екс-раководителката на градскиот Центар. Слободанка Алековска одговара- тоа се невистини, станува збор за политички реваншизам.