Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Потпишан договор за заемно признавање и замена на возачки дозволи со БиХ

Македонската влада и Советот на министри на Босна и Херцеговина потпишаа договор за заемно признавање и замена на возачки дозволи издадени од едната и од другата држава.

Гледачи: 31

Дата: 13-Септември-2017

Време траење: 00:01:15

Категории: МАКЕДОНИЈА

Македонската влада и Советот на министри на Босна и Херцеговина потпишаа договор за заемно признавање и замена на возачки дозволи издадени од едната и од другата држава. Сугаревски и Јуско најавија дека наскоро ќе се обнови авиолинијата Скопје-Сараево. Разговарале и за приклучување на Босна во транспортната заедница и продлабочување на соработката во патниот сообраќај.